Новини

Скорочення медичного персоналу почалось…

Н, тим самим проводячи оптимізацію охорони здоровя у Макарівській ЦРЛ.

Про це написала агенція Містінформ на своїй сторінці в ФБ

Наводимо повний текст

«Надійшла інформація, що новоспечений Головний лікар Макарівської ЦРЛ скорочує середній та молодший персонал, у яких зарплата не перевищує 1500 грн, тим самим проводячи оптимізацію охорони здоровя у Макарівській ЦРЛ.
Тим часом, сам пан Рєзніков який працює з 01.11.16 практично відразу взяв у штат юриста з ЗП 15 000грн, який буває на роботі тільки 2 рази на тиждень та економіста ЗП, якого складає до 10 000 грн., коли середня ЗП у лікаря 2500-3000 грн.
Окрім цього попрацювавши 1 місяць у лікарні вважав за необхідним виписати собі та прийнятим на роботу юристу та економісту — премію у 100% розмірі посадового окладу. За які такі заслуги????? А персоналу, які попрацювавши на протязі року 25% мінімального окладу!
Це тільки початок!
Адміністрація виділила кошти лікарні на заміну даху . Робочі міняли протягом трьох тижнів, та неуважність призвела до того, що під час дощів було затоплення 2-х кабінетів. Оце пан Рєзніков — хозяїн, нічого сказати!!!
Рішення про перенесення автоклаву до поліклініки на місце рентген-кабінету:
— Тепер в поліклініці немає свого рентген-кабінету, пацієнти змушенні бігати у стаціонар для проходження рентген-обстежень. (І якщо бабця зламала ногу, вона повинна прийти в поліклініку, а потім йти на одній нозі у стаціонар, а потім знову назад і це все в зимній період ). Новий Сервіс!
— Так як автоклав тепер знаходиться у поліклініці, то медпрацівники опер-блоку також змушенні носити бікси зі стерильними матеріалами за 200 м.
З 15.02.2017 року планується скорочення неврологічного відділення з частковим перенесенням ліжок у терапевтичне відділення, тепер доведеться жителям Макарівщини ставати в чергу, щоб пролікуватися з приводу неврологічних захворювань у 2017 році.
Всі дезінфікуючі засоби та медикаменти замовляються особисто ГЛ через своїх знайомих мед представників. Уявіть собі! Тепер у лікарні кількість закуплених дезінфікуючих засобів більше ніж за останні 15 років. Звичайно чим більше купуєш, тим більше % у кишеню.
14.12.16 о 8:30 год. Пан Рєзніков скликав всіх завідуючих відділень на вулицю між інфекційним корпусом та поліклінікою. Лікарі, які прочекали 15 хв. на морозі, були запрошенні головною медсестрою до кабінету головного лікаря. Де зустрів їх Рєзніков з ноутбуком, там була зображена лікарня з флешбордом і задавав питання : Що Ви там бачили??? Тим самим марнуючи час лікарів, а також принижуючи завідуючих відділень. Наші лікарі, які пропрацювали понад 20 років, які мають довіру та повагу людей та працюючи за таку нікчемну ЗП не заслуговують на таке відношення до себе, тим паче серед яких є і Заслужені лікарі України.
Ось такі реформи дорогі Макарівчани!!! Будемо жити по-новому!»

Комментировать

Нажмите для комментария

    Ми на Facebook