Новини

Круглий стіл «Здорове харчування: нишевий сегмент чи складова громадського здоров’я?»

За даними ВООЗ, 60% пов’язаних з індивідуальним здоров’ям і якістю життя факторів пов’язані зі способом життя. Мільйони людей ведуть нездоровий спосіб життя і з цієї причини стикаються з хворобою, інвалідністю і навіть смертю, які можна було запобігти або відтермінувати завдяки відповідальному ставленню до свого здоров’я.  Такі проблеми, як порушення обміну речовин, хвороби суглобів і скелета, серцево-судинні захворювання, гіпертонія, надмірна вага та ін. можуть бути викликані нездоровим способом життя. Взаємозв’язок способу життя і здоров’я повинний бути високо оцінена суспільством. І однією за важливіших складових здорового способу життя є правильне харчування.

Але сегмент продуктів здорового та функціонального харчуваня в Україні ще тільки формується і учасникам ринку приходиться стикатись з низкою проблем, розв’язання яких є однією з задач системи громадського здоров’я. Запрошуємо вас до обговорення гострих питань, пов’язаних х цим сегментом.

Урочисте відкриття – Володимир Курпіта, Генеральний директор Центру громадського здоров’я МОЗ України

Круглий стіл: Здорове харчування: нишевий сегмент чи складова громадського здоров’я?

Тематики доповідей:

1. “Законодавчі зміни в українському регуляторному просторі – рух незворотній?” Геннадій Кузнецов, голова правління Ліги Харчових виробників
2. “Законодавчо-нормативна база щодо виробництва, обігу та маркування на споживчому ринку харчової продукції: практика ЄС та України» Олена Кулікова, голова правління Всеукраїнської Асоціації з питань захисту прав споживачів «Споживча довіра»
3. «Особлива подорож для виробників у світ пест-rонтролю» Тамара Подберезняк, член Громадської Ради ДПСС України, експерт у сфері пест-контролю, президент ВГО «Фумігаційна асоціація», директор ГС «Пест контроль України»
4. “CRM для чайників харчовиків в умовах впровадження стандартів” IT-девелопмент компанія “ОнліОриджинел”
5. “Системи харчового профілювання: комплексний підхід до оздоровлення харчових продуктів промислового виробництва” Євгенія Лошкарьова, керівник програм здорового харчування Нестле
6. “Технології виробництва функціональних продуктів та доказова база впливу їх на стан здоров’я споживачів” Світлана Краєвська, Національний Університет харчових технологій
7. “Інновації продуктів харчування для задоволення зростаючого попиту на продукти Free-From-Food (безглютенові, зернові та безцукрові технології)” Андрій Шведов, директор НПК “Амарант”
8. “Комунікації в галузі виробництва функціональних харчових продуктів – хто цільова “мішень”?” Ольга Донцова, президент ГС “Українська Асоціація функціонального харчування”, керівник департаменту Health&Nutrition Центру громадського здоров’я МОЗ України
9. “Світ змінюється, ринки збуту зростають. Де ваше місце в динамічному світі?” Світлана Підлісна, Президент IBA Міжнародної Бізнес-Ассоциации
10. “Публічні конкурси та визнання – як суспільство оцінює діяльність підприємців” Дмитро Чередниченко, голова оргкомітету премій “Грін” та “Кредо”

Попередня реєстрація обов’язкова.

Захід проводиться в рамках Днів здоров1я на ВДНГ

Комментировать

Нажмите для комментария

    Ми на Facebook

    Вибір редакції